Beursdeelname

FootballXperience is een prachtig platform voor uw bedrijf om in contact te treden met uw doelgroepen. We verwachten tienduizenden voetballiefhebbers, er wordt gezorgd voor veel publiciteit in landelijke media voor een nog groter bereik en u krijgt voor, tijdens en na het evenement uitgebreid de mogelijkheid om in contact te treden met het voetbal-minded publiek. Een kans voor open doel! Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden tot deelname. Ook bestaat de mogelijkheid tot het sponsoren van een pannakooi, een attractie, een competitie of een onderdeel van de gaming area. Deelnemers krijgen uiteraard de mogelijkheid tot productverkoop, productpresentatie of -demonstraties, product sampling of het neerzeten van een eigen mini-FootballXperience.

Uniforme stand

Bekijk

Vrije standbouw

Bekijk

Sponsor opties

Bekijk

Additionele pakketten

Bekijk

Hierboven vindt u een overzicht van alle mogelijkheden tot deelname. U kunt kant-en-klare stands afnemen in verschillende formaten of u kunt vierkante meters huren en daar uw eigen belevingswereld bouwen. Ook bestaat de mogelijkheid tot het sponsoren van een challenge, zoals een pannacourt, de crossbar challenge, een van de vele attracties, een competitie of een onderdeel van de gaming area. Verder zijn er VIP-areas en Sponsor Homes beschikbaar. De beste plekken en de meeste publiciteit zijn uiteraard gereserveerd voor de Presenting Partner en de (hoofd)sponsoren van FootballXperience.

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid tot productverkoop, productpresentatie of -demonstraties, het aanbieden van product testing en product sampling of het neerzetten van een eigen mini-FootballXperience.